илюстрация БулфотоВ изпълнение на план за противодействие на конвенционалната престъпност на

...
илюстрация БулфотоВ изпълнение на план за противодействие на конвенционалната престъпност на
Коментари Харесай

Варненската полиция тръгва по селата, вижте къде и кога ще дойдат униформените

илюстрация Булфото

В осъществяване на  проект за противопоставяне на стандартната престъпност на Министерство на вътрешните работи , управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна вкара организация, целяща по-активно наличие на полицейски чиновници в дребните обитаеми места в региона.

През  месец ноември  миналата година бяха сформирани  мобилни екипи  за визити в обитаеми места без непрекъснато полицейско наличие. В тях участват  чиновници от отделите „ Криминална полиция ” и „ Охранителна полиция ” . Целта на тези екипи е да се осъществят срещи с поданици на обитаемоте места и представители на локалната власт, по време на които могат да бъдат сложени настоящи проблеми и да бъдат подавани сигнали за закононарушения или разнообразни нарушавания.
За интервала от м. ноември 2017 година до м. март 2018 година са сформирани  65 мобилни екипа , които са извършили  212 визити  в обитаеми места без непрекъснато полицейско наличие. При визитите са получени  47 сигнали  за закононарушения и нарушавания, по които са подхванати нужните законови ограничения. 
Графикът  за приема на мобилните екипи авансово се оповестява на видно място в съответното село, можете да го видите и ТУК.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР